Skip to content

Cart

Your cart is empty

Politica de livrare comanda

Produsele disponibile în stoc se livrează în termen de 2 zile lucrătoare. Pentru produsele fabricate la comandă, termenul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea furnizorilor sau de complexitatea bijuteriei.

Toate produsele vor fi livrate într-o cutie de bijuterii specială pentru cadouri, împreună cu certificatul de garanție. Coletul va fi asigurat și va necesita semnătura de primire. Vă rugăm să vă asigurați că folosiți o adresă de livrare potrivită astfel încât cineva să poată semna de primire.

Livrările vor fi efectuate la adresa dvs. specificată în comandă. Putem, la discreția și pe cheltuiala noastră, să livrăm separat părți din comandă. Dacă nu vă putem livra produsele la adresa pe care ați specificat-o din orice motiv, vă vom anunța și vom stoca produsele. Dacă doriți să vă redirecționăm produsele, va trebui să ne autorizați să vă debităm cartea de credit / debit pentru o astfel de re-livrare. Dacă nu putem sa va contactam în termen de 28 de zile, vom anula comanda și vom rambursa plata către dvs., mai puțin costurile de livrare pe care le-am efectuat deja.
O semnătură va fi necesară pentru a primi comanda și veți fi responsabil de produsele primite, imediat ce acestea sunt livrate. Proprietatea produselor va trece la dvs. după ce am primit plata în întregime.
Dacă decideți să trimiteți comanda dvs. la o altă adresă decât cea proprie, va fi totuși necesară o semnătură, iar condițiile generale de livrare vor rămâne neschimbate.